Šta mi se sviđa u Srbiji i Americi - Nominative and Accusative

Gap-fill exercise

Fill in all the gaps, then press "Check" to check your answers. Use the "Hint" button to get a free letter if an answer is giving you trouble. You can also click on the "[?]" button to get a clue. Note that you will lose points if you ask for hints or clues!
Sviđao mi se u Americi. Tamo mi se sviđala i sviđali su mi se . Sada živim u Srbiji i ovde mi se sviđa. Najviše mi se dopada zato što je ukusna i jeftina. Sviđaju mi se pošto nisu skupi.

Kada sam živeo u Americi, trebalo mi je puno novca i odličan , pošto sam puno putovao. Sada kada živim u Srbiji, ne treba mi auto uopšte, pošto je grad mali i treba mi samo . Ne treba mi ni puno para. Jedina stvar koja mi treba je dobra odeća - naravno, mogu da je kupim i ovde, ali je mnogo skupa.

Kada sam živeo u Americi, stalno me je bolela i bolele su me , pošto sam stalno sedeo. Od kada živim u Srbiji, imam puno više vremena, tako da mogu puno da šetam, vozim i više me ne boli ni i ne bole me .

Od kada živim u Srbiji, nedostaju mi samo u Americi - sve drugo imam ovde u Srbiji. Moram da priznam da sam voleo u Kaliforniji i puno različitih restorana. Nedostaje mi možda taj veliki , ali tamo su mi nedostajali naši i lepi .

Voleo sam da živim na okeanu, voleo sam na okean, ali i sada volim i pogled koji imam na reku. Kada gledam u stvari gledam kako se šetaju i šta rade. Nekad i čujem kako pričaju i smeju se. Čujem i pse, ali srećom ne čujem , automobile i , pošto je ovaj deo uz reku samo pešačka zona.

Ovde mi se takođe sviđaju uz reku. Uvek mogu da jedem odličnu , svežu i popijem dobro .